Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie să ne informați în scris, prin completarea Formularului de Retur și expedierea acestuia împreună cu produsul returnat.

• Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului, coletele nefiind acceptate de către S.C Cris Lum Sib S.R.L. în cazul în care nu este achitata taxa de transport aferentă returului.

• Adresa la care se va face returul este: S.C. Cris Lum Sib S.R.L., Str. Podului, nr. 1, Sibiu, cod 550263 contact- 0758 222 322 .
 
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 15 de zile calendaristice de la data acceptării returului de către firma noastră prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie folosite sau deteriorate, integritatea documentelor însoțitoare). Coletul trebuie să conțină și Formularul de Retur completat cu toate informațiile necesare de către client.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriți înlocuirea produsului returnat cu un alt produs disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de către dumneavoastră, ca și client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați-ne într-un interval de 48 ore pentru a reclama această situație si ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor specificând în scris acest motiv.