Lumânări Cununie

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Mărime
100 cm / 4.00 cm (1)
120 cm / 4.00 cm (1)

Afișez toate cele 2 rezultate

Lumânările de cununie sunt un element important în ceremonia religioasă a căsătoriei. Acestea sunt două lumânări identice, simbolizând uniunea celor doi parteneri, care sunt aprinse la începutul ceremoniei și arse timp de întreaga durată a acesteia. Lumânările de cununie pot fi decorate cu diverse elemente, cum ar fi flori, panglici sau inimi, pentru a adăuga un sentiment de romantism și eleganță. Uneori, cele două lumânări sunt unite într-o singură candelă, numită candelabru de cununie. La finalul ceremoniei, mirii pot păstra lumânările de cununie ca amintire a zilei lor speciale și a jurământului lor de dragoste eternă.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.