Lumânări Mărturii Botez

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Mărime
13 cm / 6.00 cm (1)
7.00 cm / 3.00 cm (1)
7.00 cm / 4.00 cm (1)
7.00 cm / 6.00 cm (1)

Afișez toate cele 4 rezultate

Daca esti in cautarea unor lumanari elegante si personalizate pentru marturiile de botez ale copilului tau, atunci ai ajuns la locul potrivit. Lumanari marturii botez sunt un element important al ceremoniei de botez, simbolizand lumina si speranta.

Lumanarile marturii botez sunt disponibile in diferite culori, forme si dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca cu tema evenimentului tau. Acestea pot fi personalizate cu numele copilului tau, data botezului sau alte detalii importante.

In plus, aceste lumanari sunt realizate din ceara naturala de inalta calitate si sunt fabricate cu mare atentie la detalii, astfel incat sa fie o alegere perfecta pentru a oferi invitatilor tai un cadou memorabil si elegant.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.