Lumânări Fagure

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Mărime
13 cm / 6.00 cm (1)
26 cm / 6.00 cm (1)
34 cm / 6.00 cm (1)
40 cm / 6.00 cm (1)
41 cm / 3.50 cm (1)
7.00 cm / 3.00 cm (1)
7.00 cm / 4.00 cm (1)
7.00 cm / 6.00 cm (1)

Lumanarile de tip fagure sunt perfecte pentru a fi folosite in diverse ocazii, de la nunti si botezuri la petreceri si seri romantice. Acestea nu numai ca ofera o lumina placuta, dar si un miros minunat care poate ajuta la relaxare si calmare. De asemenea, aceste lumanari sunt prietenoase cu mediul, deoarece sunt realizate din ingrediente naturale.

Lumanarile fagure sunt o alegere excelenta pentru decoratiunile interioare ale casei tale. Acestea pot fi folosite pentru a crea un aspect rustic sau modern, in functie de preferintele tale. Pot fi amplasate pe rafturi, pe mese sau in colturi, oferind un aspect placut si o atmosfera relaxanta.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.