Despre noi

Lumânări handmade pentru evenimente și decorațiuni

Cu o tradiție de mai bine de 10 ani, creăm și producem lumânări pentru evenimente dar și pentru acasă, în atelierul nostru din Sibiu. Începută ca afacere de familie am reușit în scurt timp să dezvoltăm firma și să angajăm oameni foarte buni, din orașul nostru. Suntem permanent atenți la calitatea lumânărilor noastre și alegem cele mai bune materii prime, care împreună cu grija noastră din timpul procesului de producție, garantează un produs final de top

Creatori de lumină

Majoritatea lumânărilor create în atelierul nostru sunt realizate manual – handmade, respectând etapele stabilite de către fondatorul companiei. Fiecare produs nou creat este îndelung testat în atelierul nostru pentru a ne asigura că odată lansat pe piață, va oferi o experiență minunată clientului final.

Producem lumânări în serie dar și la comandă, în funcție de solicitările partenerilor și clienților noștri. În special, pentru nuntă și botez, avem lumânările tip stâlp care se personalizează individual cu pictură manuală, rezultând produse unicat.

În decursul ultimilor ani am reușit să creăm un portofoliu complex de lumânări, diferențiate prin mărime, formă, texturi și culoare, grupate în următoarele categorii:

  • lumânări nuntă și botez (simple sau personalizate);
  • lumânări rustice;
  • lumânări decorative;
  • lumânări plutitoare;
  • lumânări sfeșnic (cilindric, conic sau rectangular);
  • lumânări figurine pentru Paște sau Crăciun;
  • lumânări de sezon personalizate;
  • lumânări tip fagure din ceară de albine;
  • lumânări mărturii;
  • candele.

De ce noi?

Experiență de peste 10 ani și creare lumânări pentru toate tipurile de eveniment dar și pentru acasă. Suntem unul dintre cei mai mari producători de lumânări din țară.

Atelierul nostru este pregătit și are capacitate de producție atât pentru comenzi mari, serii, cât și pentru comenzi speciale, personalizate.

Lumânări și accesorii de calitate realizate cu ingrediente de top, uniforme și testate atât pentru efect și ambianță cât și din punct de vedere al siguranței.

Termeni și condiții favorabile, atât din punct de vedere al prețurilor în funcție de catitate cât și al livrării în toată țară.

Notă – Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea incorectă a oricăruia dintre produsele noastre.

Handmade

Toate produsele noastre sunt confecționate manual.

Fără fum

Folosim cele mai bune materii prime.

Produs local în Sibiu

Ne mândrim cu locul nostru de baștină

Ardere îndelungată

Ai mai mult timp să te bucuri de lumină 🙂