Lumânări Sfeșnic

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Alb (2)
Alb Perlat (2)
Albastru (2)
Albastru Jeans (2)
Albastru Pal (2)
Albastru sidef (2)
Argintiu (2)
Auriu (2)
Beige (2)
Bleumarin (2)
Bordo (2)
Bronz (2)
Crem (2)
Cupru (2)
Galben (2)
Galben Pal (2)
Gri Pal (2)
Khaki (2)
Magenta (2)
Maro (2)
Maro sidef (2)
Mov (2)
Mov Pal (2)
Negru (2)
Negru sidef (2)
Piersica (2)
Portocaliu (2)
Rosu (2)
Roz (2)
Verde (2)
Verde Olive (2)
Verde Pal (2)
Mărime
20 cm / 2.10 cm (1)
25 cm / 2.10 cm (1)
30 cm / 2.10 cm (1)
35 cm / 1.10 cm (1)
35 cm / 2.10 cm (1)

Afișez toate cele 2 rezultate

Lumânările Sfeșnic sunt ideale pentru a adăuga un element de design și stil în casa ta. Acestea sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni, perfecte pentru a se potrivi cu orice decor. Indiferent că le așezi în suporturi elegante sau le utilizezi ca accent decorativ, lumanarile noastre decorative vor da un plus de farmec și rafinament oricărei încăperi.

Lumânările Sfeșnic sunt realizate cu mare atenție la detalii, folosind doar cele mai bune ingrediente și tehnici de producție pentru a garanta un produs de cea mai înaltă calitate. Fie că alegi lumanari colorate sau albe, poți fi sigur că vei avea parte de o experiență vizuală deosebită. Produsele noastre sunt perfecte pentru a-ți decora casa sau pentru a face un cadou special unei persoane dragi.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.