Lumânări Plutitoare

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Alb (3)
Alb Perlat (3)
Albastru (3)
Albastru Jeans (3)
Albastru Pal (3)
Albastru sidef (3)
Argintiu (3)
Auriu (3)
Beige (3)
Bleumarin (3)
Bordo (3)
Bronz (3)
Crem (3)
Cupru (3)
Galben (3)
Galben Pal (3)
Gri Pal (3)
Khaki (3)
Magenta (3)
Maro (3)
Maro sidef (3)
Mov (3)
Mov Pal (3)
Negru (3)
Negru sidef (3)
Piersica (3)
Portocaliu (3)
Rosu (3)
Roz (3)
Verde (3)
Verde Mint (1)
Verde Olive (3)
Verde Pal (3)
Mărime
4.50 cm (1)
6.00 cm (1)
7.20 cm (1)

Afișez toate cele 3 rezultate

Lumânările plutitoare personalizate sunt o alegere minunată pentru orice eveniment special, de la nunți și botezuri la petreceri de grădină și alte evenimente în aer liber. La Lumânări Plutitoare, ne-am specializat în producerea de lumânări plutitoare colorate care sunt perfecte pentru a crea o atmosferă romantică și relaxantă.

Lumânările noastre plutitoare sunt disponibile într-o varietate de culori și dimensiuni. Aceste lumânări sunt făcute manual și sunt de o calitate superioară pentru a asigura o ardere uniformă și o lumină strălucitoare.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.