Lumânări Pătrate

Vă prezentam cea mai recentă colecție de lumânări realizate manual! Avem ceva pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea unei lumânări clasice de ceară de albine sau a unei lumânări de nuntă sau botez, lumanarile noastre vor lumina orice eveniment.

Categorii
Preț
Culoare
Mărime
10 cm / 6.00 cm (1)
20 cm / 6.00 cm (1)
25 cm / 6.00 cm (1)
30 cm / 6.00 cm (1)
35 cm / 6.00 cm (1)

Afișez toate cele 5 rezultate

Lumânările Pătrate sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o alternativă modernă și elegantă la lumânările tradiționale rotunde. Aceste lumânări sunt disponibile într-o varietate de culori și dimensiuni, astfel încât să se potrivească cu decorul dumneavoastră.

Lumânările Pătrate sunt fabricate din ceară naturală de înaltă calitate și sunt realizate cu mare atenție la detalii. Forma lor pătrată oferă o perspectivă diferită și interesantă asupra lumânărilor tradiționale, astfel încât să fie un element deosebit în decorul dumneavoastră.

Aceste lumânări sunt ideale pentru diverse evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau pentru decorul casei dumneavoastră. Ele pot fi folosite ca lumânări decorative sau ca lumânări de iluminat, oferind o lumină caldă și plăcută.

Scopul nostru este să facem o lumânare care să ardă bine, cu o strălucire naturală frumoasă, de care să te bucuri ore întregi. Avem o varietate de dimensiuni de lumânări, lumânări stâlp și plutitoare. Suntem bucuroși să personalizăm lumânările de botez prin picturi manuale. Ne place conceptul danez hygge, găsind bucurie în momentele simple din viață. Ce modalitate mai bună de a face asta decât aprinderea lumânărilor noastre din ceară de albine, creând o ambianță caldă și confortabilă pentru orice cameră.